KOSTNADSFRIA MINIFÖRELÄSNINGAR OM KÄNSLOR FÖR DIG SOM VILL BLI EN MER KÄNSLOSMART FÖRÄLDER

LÄR DIG HANDSKAS MED KÄNSLOR OCH ATT DÄMPA DÅLIGT SAMVETE!

KOSTNADSFRIA MINIFÖRELÄSNINGAR OM KÄNSLOR FÖR DIG SOM VILL BLI EN MER 
KÄNSLOSMART FÖRÄLDER

LÄR DIG HANDSKAS MED KÄNSLOR OCH ATT DÄMPA DÅLIGT SAMVETE!

DET ÄR ALDRIG FÖR SENT MEN HELLER ALDRIG FÖR TIDIGT ATT LÄRA SIG FÖRSTÅ OCH HANDSKAS MED KÄNSLOR. VILL DU LÄRA   DIG MER OM HUR DU STÄRKER DITT BARN, INIFRÅN OCH UT?

Få saker i livet är så viktigt som att kunna handskas med känslor. Vi har därför allt att vinna på att lära våra barn att sätta ord på och reglera känslor. Men hur, kanske du undrar? Det berättar vi gärna mer om! När du har lyckats kostar inte längre konflikterna lika mycket energi och familjelivet blir lugnare. Känslosmart förälder kallar vi det!

 

FRIENDY & Co. bjuder på tre kostnadsfria miniföreläsningar om hur du gör för att lära ditt barn att handskas med känslor, stress och relationer. Maria-Pia Gottberg, mental tränare, föreläsare och författare berättar om:


 • 1
  DEN SOCIALA HJÄRNAN OCH DIN ROLL SOM TANKELÄSARE OCH KÄNSLOSPANARE
  Maria-Pia berättar varför det är så viktigt att tolka och spegla barns känslor. Som förälder behöver du veta hur du är en en riktigt bra tankeläsare och känslospanare! Hjärnforskning har visat att det är lika viktig som att du ger ditt barn mat, hjälper det att sova gott och att hålla sig ren och torr.
 • 2
  ATT BEKRÄFTA BARNETS KÄNSLOR UTAN ATT VÄRDERA DEM
  Ett barn i affekt som känner sig bekräftad och respekterad har lättare att släppa taget om känslan och att lugna sig. Här får du veta hur du gör och varför vi istället för att släta över eller distrahera bort barns känslor kan bekräfta och hjälpa barnen att klä dem i ord. Men utan att kräva att de ska lyckas, det ska inte vara en prestation att berätta vad man känner!
 • 3
  IDENTIFIERA OCH KARTLÄGG STRESS I FAMILJEN
  Är vi ofta i konflikt, trötta eller stressade så är det en varningsklocka som vi bör ta på allvar. Det betyder att vi befinner oss i hotsystemet och behöver skapa balans. Eftersom det här gäller alla åldrar behöver vi kunna identifiera stress hos barn, vilket inte alltid är så lätt. Här berättar Maria-Pia hur du kan använda psykologen och forskaren Paul Gilberts modell över hjärnans motivationssystem för att kartlägga stress hos både vuxna och barn.


DU FÅR Konkreta tips och inspiration, baserat på forskning och erfarenhet!

Klicka på knappen nedan för att få tillgång till filmerna som kommer till dig via e-post. Skulle du sedan inte längre vilja ha våra utskick kan du  enkelt avanmäla dig.

HÄR KAN DU SE HELA FILMEN FRÅN ANNONSEN!

Anmäl dig här!

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.

Anmäl dig här!

Genom att anmäla dig samtycker du till e-postutskick från oss. Dina uppgifter delges aldrig någon annan och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke via en avregistreringslänk i varje mail.

”Jag har valt ut de tre miniföreläsningarna som jag tror kan ge dig både kunskap och redskap att använda i din vardag. Sånt som jag önskar att jag själv hade haft när mina barn var små. Numera har jag lyckan att kunna möta mina barnbarn med både bekräftelse och gränssättning. Men också att lära dem att vara arga på ett bra sätt och, inte minst, att kunna lugna sig själva. Min dröm är att alla barn ska få den kunskapen med sig ut i livet och därmed bättre stå emot stress och psykisk ohälsa!"


MARIA-PIA GOTTBERG

Ja, JAg vill FÅ TILLGÅNG TILL DE KOSTNADSFRIA FÖRELÄSNINGARNA!

© 2021 FRIENDY & CO.