Friendy | Om Friendy
Läs om oss som arbetar med Friendy och hur allt började.
Barn,känslor,trygga sammanhang,stress,hantera konflikter,motgångar,konstruktiv,lugn,må bra,känslostyrda barn,inre upplevelser, empatisk förmåga,impulskontroll,konflikthantering.
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Välkommen till Friendy

Vision

Vi vill att alla barn ska veta att alla deras känslor är okej och hur de kan använda sina känslor konstruktivt i det dagliga livet. Det innebär att kunna lugna och motivera sig själv, att uttrycka och kommunicera tankar och känslor samt att läsa av och respektera andra människor.

Med Friendy bidrar vi till psykisk hälsa, självkänsla och medkänsla mellan människor.

Självkänsla och medkänsla, en väl utvecklad förmåga att handskas med motgångar och att kunna uttrycka sina känslor konstruktivt är nyckeln till friska individer och sunda samhällen. Med Friendy sätter vi barns viktiga känsloliv på kartan.

Mission

FRIENDY & CO. utvecklar och erbjuder utbildning och pedagogiskt material som främjar barns sociala och emotionella utveckling och lärande. Målet är att kunna styra sig själv med hjälp av sina känslor hellre än att agera känslostyrt.

FRIENDY & CO. skapar upplevelser för barn och vuxna som hjälper dem att utforska, uttrycka och utvecklas med hjälp av sina känslor. Vår pedagogiska modell syftar till att rusta barn inför livets motgångar och utveckla språk och sociala förmågor.

Vi utbildar, handleder och inspirerar via föreläsningar och fortbildningsdagar samt utbildar EQ-Certifierade ledare varav flera ingår i vårt fantastiska team av konsulter.

Våra kunder finns främst i Sverige, Norge och Finland. Kunderna är främst förskolor men även skolor, specialpedagoger, kuratorer, barnpsykiatrin, terapeuter, barnsjukhus, föräldrar och andra viktiga vuxna runt barnen.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Vi utvecklat ständigt konceptet. Vill du få vårt nyhetsbrev med tips och erbjudanden?